Αισθητική Σώματος

Σύσφιξη Cryocrystal

Σύσφιξη Cryocrystal

Σύσφιξη και οριστική μείωση του τοπικού πάχους προσφέρει η Cryocrystal

Η θεραπεία για σύσφιξη Cryocrystal αντιμετωπίζει οριστικά το τοπικό πάχος, υπόσχεται άμεση απώλεια 3-5εκ και συμβάλλει στην αύξηση του μεταβολισμού. Χάστε πόντους και βάρος εύκολα και γρήγορα. Το Cryocrystal είναι η σύγχρονη λύση αδυνατίσματος για κάθε γυναίκα

Σύσφιξη, μείωση του λίπους και του τοπικού πάχους προσφέρει η πρωτοποριακή και καινοτόμος αποκλειστική θεραπεία Cryo Crystal που εφαρμόζεται από την ερευνητική ομάδα των FIGURA και αποτελεί ένα αναίμακτο είδος κρυολιπόλυσης.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία σύσφιξης;

Η θεραπεία αποτελείται από υπέρηχο με συστατικά κρυστάλλου και ειδική ηλεκτροθεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης, μυϊκής ενδυνάμωσης και αύξησης του βασικού μεταβολισμού μέσω της σωματικής παθητικής άσκησης.

Κατά το πρώτο στάδιο που διαρκεί 20’ ο υπέρηχος κρυστάλλου αναπτύσσει θερμοκρασίες έως -15Ο C, διεισδύοντας στο λιπώδη ιστό και προκαλώντας λιποκυτταρική συρρίκνωση και αύξηση του μεταβολισμού. Η αίσθηση ευεξίας που προκαλείται γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Στο δεύτερο στάδιο, το οποίο διαρκεί 20’ πραγματοποιείται η λεμφική αποσυμφόρηση καθώς τοξίνες και μη χρήσιμα συστατικά του σώματος αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής βιολογικής οδού. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με 20’ ισομετρικής παθητικής άσκησης για να επιτύχουμε ενδυνάμωση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Τι προσφέρει;

  • Λεμφική αποσυμφόρηση
  • Μυϊκή ενδυνάμωση
  • Άμεση απώλεια 3-5εκ
  • Αύξηση του μεταβολισμού
  • Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά και ομοιάζουν με τις θεραπείες κρυολιπόλυσης. Η Cryo Crystal υπόσχεται άμεση απώλεια 3-5 πόντων τοπικά και μείωση του λιπώδους ιστού 1%-4% σε μια εβδομάδα. Η προτεινόμενη εφαρμογή είναι 1 κάθε 10 ημέρες.

Η Cryo Crystal είναι ανώδυνη, ασφαλής και μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σας στο αδυνάτισμα. Συνδυάστε τη θεραπεία σύσφιξης και με άλλες θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής σώματος και θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής προσώπου!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας και ενημερωθείτε για τις θεραπείες προσώπου και σώματος που παρέχουμε στο κέντρο αισθητικής της Figura.