Ιατρική Αισθητική Σώματος

Σωματογλυπτική Sculptor

Σωματογλυπτική Sculptor

Το Sculptor αποτελεί την πιο εξελιγμένη σωματογλυπτική θεραπεία. Eίναι ανώδυνη, αναίμακτη και μη-επεμβατική, με στόχο την μονιμότητα των αποτελεσμάτων!!!

Σωματογλυπτική Sculptor. Η αρχή λειτουργίας του βασίζεται στον εξειδικευμένο συνδυασμό ενδοδιαδερμικής μάλαξης (Vacuum)-ραδιοσυχνοτήτων (RF)-διοδικού laser (Diode Laser)- Cavitation.

Η ενδοδιαδερμική μάλαξη (Vacuum) μέσω της υποπίεσης την οποία προκαλεί στο σώμα, διεγείρει τα λεμφαγγεία στην αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου, προάγει την λεμφική αποσυμφόρηση και την αποβολή τοξινών και ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή, με την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Πώς λειτουργεί η Σωματογλυπτική Sculptor;

Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων (RF) έχουν την εξής ιδιότητα:

-προσδίδουν το ίδιο ποσοστό θερμικής ενέργειας καθ’όλην την πορεία εκπομπής τους, από την επιφάνεια της επιδερμίδας μέχρι και τα βαθύτερα στρώματα του χορίου και του υποδόριου ιστού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ινοβλάστες να αντιλαμβάνονται πως το δέρμα μας έχει υποστεί θερμική βλάβη, προκαλώντας τους στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αναδομείται το πλέγμα των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναδιαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτόν τον συνδετικό ιστό. Η ανωτέρω διαδικασία προσδίδει έντονη επιδερμική σύσφιξη.

To διοδικό laser (Diode laser) μέσω της φωτοδιέγερσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες προς κολλαγονογέννηση, χωρίς να τραυματίζει τις λοιπές ανατομικές δομές του σώματός μας.

Το στάδιο της σπηλαίωσης (Cavitation) μέσω της θερμότητας που εκλύει στην δερματική πτυχή, προάγει την μετατροπή των τριγλυκεριδίων σε λιπαρά οξέα, διοχετεύοντας τα προς αποβολή μέσω του λεμφικού συστήματος. Η θεραπεία αποτελεί την elite των θεραπειών της σύγχρονης ιατρικής αισθητικής.

Ποια είναι η διάρκεια του Sculptor;

Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία Σωματογλυπτικής Sculptor και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος για ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura για τις θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δείτε το σώμα σας να αλλάζει οριστικά και αποκτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!