Αποτρίχωση Laser

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα…

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα…

Το Long Pulse Laser Nd:YAG είναι η δεύτερη νέα γενιά στα συστήματα μακρού παλμού και ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχας!

Με μήκος κύματος 1064 nm είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος και τρίχας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη τρίχας προς τους θύλακες, αναπτύσσεται θερμότητα η οποία αδρανοποιεί στοχευμένες δομές και σταματά η ανάπτυξη τρίχας.

Το Long Pulse Laser Nd:YAG έχει αποδείξει, σε μακρές κλινικές πρακτικές, ότι είναι το πιο αποτελεσματικό και το πιο ασφαλές από όλα τα αποτριχωτικά lasers. Στο 70% των περιστατικών πετυχαίνουμε μόνιμη αποτρίχωση σε 5 συνεδρίες. Παρόλα αυτά, η πολύχρονη εμπειρία μας έχει δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 10 συνεδρίες.

Η ομάδα των γιατρών, που χειρίζεται τα μηχανήματα, είναι ειδικά εκπαιδευμένη και διαθέτει την εμπειρία ώστε να μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα ενώ κάθε συνεδρία πραγματοποιείται με βάση το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Διάρκεια: ανάλογα με την περιοχή

Tags
Share this Post

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

69 00 Εγγυημένη απώλεια 5 κιλών!