Αισθητική Σώματος

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Λύση κατά της κυτταρίτιδας με μη επεμβατική λιποαναρρόφηση

Η θεραπεία με τετραπολικές ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη βελτίωση της υφής του δέρματος, διαρκεί 45΄και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας προσφέρει η πιο σύγχρονη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης που συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλή cavitation και vacuum.

Η θεραπεία διαρκεί 45’. Αρχικά, η κεφαλή του Cavitation δημιουργεί φυσαλίδες μέσω της θερμοθεραπείας στο λιποκύτταρο, του οποίου η κυτταρική μεμβράνη σπάει και απελευθερώνει το περιεχόμενο του στο λεμφικό σύστημα, για να αποβληθεί τελικά από τον οργανισμό. Η μέθοδος προσφέρει έντονη λιπόλυση, μόνιμο αποτέλεσμα και λειτουργεί προληπτικά καθώς ακόμη και σε περίπτωση αύξησης του λιπώδους ιστού στο μέλλον, το λίπος δεν θα αποθηκευτεί στα συγκεκριμένα σημεία. Στη συνέχεια η RF κεφαλή παράγει τετραπολικές ραδιοσυχνότητες και επιτυγχάνει άμεση επιδερμική σύσφιξη καθώς διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος, διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράγουν ελαστίνη και προάγει την αναδόμηση του κολλαγόνου. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ανεπτυγμένης τεχνολογίας τουρμπινοαρνητικής πίεσης Vacuum η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό και προκαλεί λεμφική αποσυμφόρηση.

Το περίγραμμα του σώματος αναδιαμορφώνεται, η υφή του δέρματος βελτιώνεται, οι τοξίνες αποβάλλονται, η λεμφική κυκλοφορία αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα. Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με θεραπεία με τετραπολικές συχνότητες.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!