Αισθητική Σώματος

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Τετραπολικές ραδιοσυχνότητες για άμεση λύση κατά της κυτταρίτιδας. 

Η θεραπεία με τετραπολικές ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη βελτίωση της υφής του δέρματος, διαρκεί 45΄και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Τι προσφέρει η θεραπεία;

Μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας προσφέρει η πιο σύγχρονη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης. Επίσης συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλή cavitation και vacuum.

Πώς λειτουργεί;

Αρχικά, η κεφαλή του Cavitation δημιουργεί φυσαλίδες μέσω της θερμοθεραπείας στο λιποκύτταρο. Η κυτταρική μεμβράνη του λυποκυττάρου σπάει και απελευθερώνει το περιεχόμενο του στο λεμφικό σύστημα, για να αποβληθεί τελικά από τον οργανισμό. Η μέθοδος προσφέρει έντονη λιπόλυση, μόνιμο αποτέλεσμα και λειτουργεί προληπτικά. Ακόμη και σε περίπτωση αύξησης του λιπώδους ιστού στο μέλλον, το λίπος δεν θα αποθηκευτεί στα συγκεκριμένα σημεία. Στη συνέχεια η RF κεφαλή παράγει τετραπολικές ραδιοσυχνότητες και επιτυγχάνει άμεση επιδερμική σύσφιξη καθώς διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος, διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράγουν ελαστίνη και προάγει την αναδόμηση του κολλαγόνου. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ανεπτυγμένης τεχνολογίας τουρμπινοαρνητικής πίεσης Vacuum η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό και προκαλεί λεμφική αποσυμφόρηση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με Τετραπολικές ραδιοσυχνότητες;

Η θεραπεία διαρκεί 45’.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Λιποδιάλυση
  • Σύσφιξη
  • Αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα
  • Λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Διεγείρει τους ινοβλάστες
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

Το περίγραμμα του σώματος αναδιαμορφώνεται, η υφή του δέρματος βελτιώνεται, οι τοξίνες αποβάλλονται, η λεμφική κυκλοφορία αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα.

Συνδιάστε τις τετραπολικές ραδιοσυχνότητες και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής σώματος  αλλά και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με θεραπεία με τετραπολικές συχνότητες.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura και αποκτείστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!