Αισθητική Σώματος

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες

Λύση κατά της κυτταρίτιδας με μη επεμβατική λιποαναρρόφηση

Η θεραπεία με τετραπολικές ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη βελτίωση της υφής του δέρματος, διαρκεί 45΄και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μείωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας προσφέρει η πιο σύγχρονη, αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης που συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλή cavitation και vacuum.

Η θεραπεία διαρκεί 45’. Αρχικά, η κεφαλή του Cavitation δημιουργεί φυσαλίδες μέσω της θερμοθεραπείας στο λιποκύτταρο, του οποίου η κυτταρική μεμβράνη σπάει και απελευθερώνει το περιεχόμενο του στο λεμφικό σύστημα, για να αποβληθεί τελικά από τον οργανισμό. Η μέθοδος προσφέρει έντονη λιπόλυση, μόνιμο αποτέλεσμα και λειτουργεί προληπτικά καθώς ακόμη και σε περίπτωση αύξησης του λιπώδους ιστού στο μέλλον, το λίπος δεν θα αποθηκευτεί στα συγκεκριμένα σημεία. Στη συνέχεια η RF κεφαλή παράγει τετραπολικές ραδιοσυχνότητες και επιτυγχάνει άμεση επιδερμική σύσφιξη καθώς διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος, διεγείρει τους ινοβλάστες για να παράγουν ελαστίνη και προάγει την αναδόμηση του κολλαγόνου. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ανεπτυγμένης τεχνολογίας τουρμπινοαρνητικής πίεσης Vacuum η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό και προκαλεί λεμφική αποσυμφόρηση.

Το περίγραμμα του σώματος αναδιαμορφώνεται, η υφή του δέρματος βελτιώνεται, οι τοξίνες αποβάλλονται, η λεμφική κυκλοφορία αποκαθίσταται και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα. Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με θεραπεία με τετραπολικές συχνότητες.

 

Share this Post

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία λάμψης στα

19 00 Προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας