Προσφορές

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX – 30% έκπτωση

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX – 30% έκπτωση

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!

Επισκεφθείτε τα ιατρικά μας κέντρα και ανακαλύψτε την θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες με 30% έκπτωση!

– Κρουστικός Υπέρηχος (Shock Wave)

H αναίμακτη θεραπεία κρουστικού υπερήχου εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση.

Τα αποτελέσματα της βασίζονται στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύσει σε βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

– Κρυολιπόλυση

Η νούμερο ένα μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Η κρυολιπόλυση – cryolipolisis εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της υπό θεραπεία περιοχής, εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία και αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (νεύρα, δέρμα, αγγεία, μύες, κτλ ).

(2-5 πόντοι) με 1 μόνο συνεδρία.

– Υπέρηχοι Cavitation

Οι υπέρηχοι συμβάλλουν στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στη σμίλευση των λιποκυττάρων. Συνδυάζει τη χρήση υπερήχων που διεισδύουν βαθιά στους ιστούς και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και οξυγονοθεραπείας.

Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα για να αποβάλλει ο οργανισμός την περίσσεια υγρών (κατακράτηση). Τα λιποκύτταρα σμιλεύονται και επανέρχονται στην αρχική τους μορφή και το τοπικό πάχος μειώνεται.

– Lipofight

Xρησιμοποιεί στοχευμένους υπερήχους υψηλής συχνότητας για να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματος.

Οι υπέρηχοι εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους και καταστρέφουν μόνιμα τον λιπώδη ιστό, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα ή τον βαθύτερο ιστό, αντιμετωπίζοντας οριστικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό, ενώ η οριστική απώλεια λίπους ολοκληρώνεται σε 8-12 εβδομάδες.

Κλείστε ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura Clinica συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!