Αισθητική Προσώπου

Πανάδες; GeneO+

Πανάδες; GeneO+

Η θεραπεία πανάδων GeneO (4-σε- 1) μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου για άμεσο ακτινοβόλο, λαμπερό και στερεωμένο δέρμα.

Ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι οι πανάδες. Το GeneO + είναι η πρόοδος στην φροντίδα του δέρματος που παρέχει ταυτόχρονα 4 βασικές θεραπείες:

-Απολέπιση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος

-Έγχυση μοναδικών τύπων αναζωογόνησης

-Οξυγόνωση που παράγεται από μέσα

-Σφίξιμο και περιγράμματα

Πανάδες. Τι κάνει το GeneO + το νέο super-facial;

Αποκτήστε τα πλεονεκτήματα απολέπισης της μικροϋποδομής και τη βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου με την έγχυση ουσιαστικών αναζωογονητικών θρεπτικών ουσιών και την επούλωση της οξυγόνωσης του δέρματος από μέσα. Οι θεραπείες GeneO + είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος – οποιαδήποτε χρωματισμό, ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για όσους έχουν χηλοειδή (ουλή) και δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να υποστούν επεξεργασία τριβής.

Το Geneo+ είναι ασφαλές σε όλους τους τόνους του δέρματος και μπορεί να θεραπεύσει το ευαίσθητο δέρμα χωρίς κανένα ερεθισμό.

Εμπνέω. Οξυγονώνω. Σφίγγω

Η πρωτοποριακή τεχνολογία OxyGeneo ™ παρέχει κορυφαία αποτελέσματα κατά της γήρανσης, αντιμετωπίζοντας το δέρμα σε βαθύτερο επίπεδο. Απολεπίστε, Οξυγονώστε και Σφίξτε το δέρμα σας.

Καλύτερη από την Μικροδερμοαπόξεση

Μάθετε γιατί οι επαγγελματίες καλούν το προσώπου του Geneo+ «καλύτερο από την μικροδερμοαπόξεση».

Τι προσφέρει η θεραπεία για τις πανάδες Geneo+ ;

-Ενυδάτωση δέρματος

-Επαναφορά όγκου δέρματος

-Ανανεωμένη νεανική λάμψη

-Αυξημένο κολλαγόνο

-Μειωμένη υπερ-χρωματισμό

-Βελτιωμένη παραγωγή κυττάρων του δέρματος

Μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία πανάδων Geneo+ για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα με το έμπειρο προσωπικό των Figura και ανακαλύψτε τις ανάγκες του δέρματός σας, μέσα από τα πιο εξειδικευμένα πρωτόκολλα!