Νέα

Ποιες θεραπείες προσώπού εξπρες να επιλέξω;

Ποιες θεραπείες προσώπού εξπρες να επιλέξω;

Ποιες θεραπείες – εξπρές να επιλέξετε για να δείχνετε όμορφες χωρίς νυστέρι!

Τι είναι τα lunchtime beauty treatments και γιατί να τα επιλέξετε;

Όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν μια όμορφη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και ενίοτε χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι επισκέφτηκαν το δερματολόγο ή την κλινική υγείας της προτίμησής τους.

Με τη διαρκή εξέλιξη της αισθητικής Ιατρικής κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο εφικτό: είναι απαραίτητο για τη σύγχρονη γυναίκα που δεν μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη βελτίωση της εξωτερικής της εμφάνισης, αλλά γνωρίζει πως είναι πλέον προσιτό να επιλέξει τις θεραπείες ομορφιάς της προτίμησής της, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχεί για τα ενοχλητικά (αν και προσωρινά) σημάδια ενός χειρουργείου.

Τα αποτελέσματα μάλιστα των “lunchtime beauty treatments” – όπως συνηθίζεται να ονομάζονται οι εν λόγω θεραπείες λόγω της διάρκειάς τους – είναι ορατά αμέσως, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αφού οι νέες, μη επεμβατικές μέθοδοι κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Έτσι, λοιπόν, ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες θεραπείες προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες σας.. Για να δείχνετε όμορφες εύκολα και γρήγορα – όσο σχεδόν κρατάει κι ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά – και, πάνω απ’ όλα, χωρίς τα σημάδια της “επίσκεψης” στο πρόσωπό σας, αφού μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας υποχρεώσεις!

Ποιες θεραπείες να επιλέξετε…

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από θαμπή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα:

Ένα μυστικό ομορφιάς που κατά πάσα πιθανότητα αγνοούσατε μέχρι σήμερα αλλά που όλοι το έχουμε φυλαγμένο στην κουζίνα μας, δεν είναι άλλο από το μέλι. Ο λόγος; Είναι καταπραϋντικό, ενυδατώνει την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη. Ιδιαίτερα το μέλι ακακίας ξεχωρίζει για τις ισχυρές αντιβακτηριακές του ιδιότητες, γι’ αυτό και η θεραπεία ενυδάτωδης Honey, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος – πόσο μάλλον για τους ξηρούς – έχει ως βάση της το συγκεκριμένο. Σε μόλις 60 λεπτά, το δέρμα σας, όχι απλά θα απαλλαγεί από δυσχρωμίες κι επιδερμικές μολύνσεις, αλλά θα ανακτήσει τη λαμπερή όψη του κι ελαστικότητα.

Αν, εκτός από ενυδάτωση, επιθυμείτε να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σας, η ιδανική λύση για σας ακούει στο όνομα οξέα (AHA), ιδιαίτερα αν το δέρμα σας είναι μικτό ή λιπαρό. Τα γνωστά σε όλους μας υδροξυοξέα, μία ομάδα  οργανικών μη τοξικών ουσιών  που βρίσκονται σε ορισμένες τροφές, όπως τα φρούτα, βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, προσφέρουν βαθιά απολέπιση, εξαφανίζουν τις λεπτές ρυτίδες και ρυθμίζουν τη λιπαρότητα σε μόλις 45 λεπτά. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι το βασικό συστατικό πολλών αντιγηραντικών κρεμών που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή κρεμών κατά της ακμής, αφού “καταστρέφουν” την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος.

Αν θέλετε να συνδυάσετε 4 θεραπείες σε μία και να πετύχετε απολέπιση, έγχυση μοναδικών τύπων αναζωογόνησης, οξυγόνωση και σφίξιμο, η απάντηση ακούει στο όνομα GeneO+ και πρόκειται για το νέο super – facial, αφού καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού οπαδού των μη επεμβατικών θεραπειών. Αντιγήρανση, ανάπλαση κι απολέπιση της επιδερμίδας σε μια μόνο θεραπεία, για όσες δεν μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο, αλλά θέλουν να δείχνουν όμορφες ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Αν θέλετε να αναπληρώσετε τον χαμένο όγκο του προσώπου σας:

Οι ενέσεις με υαλουρονικό οξύ έπαψαν να είναι ταμπού, από τη στιγμή που φέρουν πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς φορείς. Πράγματι, η ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι τόσο μεγάλη, που είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες θεραπείες, εφόσον γίνεται ανώδυνα και με ασφάλεια και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κι όλας φορά. Για την ακρίβεια, είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των ηλικιών άνω των 40, αφού σε αυτήν την ηλικία η περιεκτικότητα του οργανισμού σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται στο μισό. Τα πιο “αγαπημένα” σημεία εφαρμογής είναι τα ζυγωματικά και τα χείλη, αν και πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν την εφαρμογή του στο μέτωπο ή γύρω από τα μάτια, αφού γεμίζει ρυτίδες και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Είναι το ίδιο ή και περισσότερο δημοφιλές από τη Βοτουλινική Τοξίνη δεδομένου ότι προτιμάται για την έξαλειψη των βαθιών, μόνιμων ρυτίδων, ενώ – σε αντίθεση με το botox – η έγχυση του αντίδοτου (στο ίδιο σημείο με το υαλουρονικό) μπορεί να αντιστρέψει ανά πάσα στιγμή το αποτέλεσμα.

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης της επιδερμίδας:

Αναίμακτο λίφτινγκ σε μόλις 30 λεπτά, γίνεται; Κι όμως γίνεται! Χωρίς αναισθησία, χωρίς μετεγχειρητικούς πόνους και  – το κυριότερο – εστιάζοντας στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού, εκεί ακριβώς που θα έφτανε δηλαδή και ένα χειρουργικό face – lift. H νέα πρωτοποριακή μέθοδος αναίμακτου λίφτινγκ ακούει στο όνομα Dermalift και είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, αφού είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση από τον F.D.A. γιατί μιμείται τη δράση ενός χειρουργικού λίφτινγκ. Με τη χρήση υπερήχων και χάρη στην τεχνολογία DeepSEE, επιτυγχάνεται μια άμεση σύσφιξη, ενώ ταυτόχρονα ο οργανισμός παράγει περισσότερο κολλαγόνο. Το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει, τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση και τα βλέφαρα ανοίγουν. Κι όλα αυτά χωρίς καθόλου χρονο αποθεραπείας, αφού ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες!

Μια άλλη μέθοδος που εγγυάται την επαναφορά της νεανικής όψης στην επιδερμίδα σας είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, η οποία βασίζεται στην έγχυση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια (προερχόμενο από τον ίδιο τον ασθενή,) αφού έχει προηγηθεί αιμοληψία και φυγοκέντριση. Η επιτυχία της συγκεκριμένης μεθόδου έγκειται στον φυσικό τρόπο ανανέωσης της επιδερμίδας (αφού ο γιατρός εκμεταλλεύεται τα συστατικά του ίδιου του σώματος για να προκαλέσει την κυτταρική αναγέννηση και δραστηριοποίηση των ινοβλαστών) ενώ η εφαρμογή της επεκτείνεται και σε περιπτώσεις τριχόπτωσης, καθώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τρίχας.

Τέλος, λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο επιτυγχάνεται και με τα γνωστά σε όλους μας νήματα PDO, που εφαρμόζονται σε πρόσωπο και λαιμό ανώδυνα και ακίνδυνα. Η τοπική αναισθησία είναι φυσικά απαραίτητη, αλλά και πάλι δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης ως αντίδραση στο “ξένο σώμα” που υπάρχει μέσα του, ενώ τα αποτελέσματα είναι όμοια με αυτά ενός face – lift, δηλαδή: διόρθωση του οβάλ, ανόρθωση των βλεφάρων και εξάλειψη των ρυτίδων.

Αν θέλετε να εξαφανίσετε ουλές και σημάδια:

Η ακμή ενηλίκων είναι απόδειξη πως δυστυχώς η συχνότερη δερματολογική διαταραχή δε γνωρίζει ηλίκια. Οι ορμονικές διαταραχές, το ανεξέλεγκτο άγχος, ο σύγχρονος τρόπος ζωής γενικότερα είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που μπορεί να εμφανίσει ακμή ένα άτομο σε οποιαδήποτε στιγμή της στιγμή της ζωής του και το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση της λιπαρότητας και του σμήγματος δεν είναι άλλο από έναν βαθύ καθαρισμό χωρίς ατμό και χρήση υψίσυχνων. Ο καθαρισμός προσώπου Acnipure είναι το άλφα και το το ωμέγα για την περιποίηση του ακνεϊκού δέρματος, αφού βασίζεται στο ψευδάργυρο, ο οποίος αποδεδειγμένα μειώνει τις δερματικές φλεγμονές ακόμα κι όταν λαμβάνεται από το στόμα. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 60 λεπτά και χάρη σε μια αυτοθερμαινόμενη αντοξειδωτική μάσκα που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα, η ακμή παραμένει αποκλειστικό γνώρισμα της εφηβείας – ευτυχώς!

Εάν, εκτός από τα σημάδια της ακμής, έχετε στόχο να απομακρύνετε και τα σημάδια του ήλιου ή /και του χρόνου από την επιδερμίδα σας, η απολέπιση με Medical Peeling είναι η ιδανική λύση για σας, αφού όχι μόνο βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, αλλά μειώνει ακόμα και τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές σε πρόσωπο και λαιμό! Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας οποιονδήποτε συνειρμό με τη Samantha Jones του “Sex and the city” στο άκουσμα της λέξης “χημικό πήλινγκ”. Μπορεί να παρουσιαστεί μια ελαφρά ερυθρότητα, αλλά αφενός το medical peeling γίνεται πάντα από έμπειρο δερματολόγο, αφετέρου η σύστασή του έχει αλλάξει πολύ από τη δεκαετία του ’90!

Αν θέλετε να εξαλείψετε δυσχρωμίες και αποχρωματισμούς του δέρματος:

Αν μέχρι πρότινος πιστεύατε ότι μόνο το αντιηλιακό μπορεί να σας προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (από τώρα την άνοιξη και μέχρι το το τέλος του καλοκαιριού) καιρός να αναθεωρήσετε: η μεσοθεραπεία Dermapen (Monte Carlo) μειώνει τη σύνθεση μελανίνης – τη λεγόμενη υπερμελάχρωση – που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμφάνιση μελάσματος, σκούρων κηλίδων κ.ά. Επίσης, όχι μόνο καθαρίζει την επιδερμίδα από δυσχρωμίες και αποχρωματισμούς χάρη στους λευκαντικούς παράγοντες που εγχύονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (όπως είναι το morus alba root extract και το kojic acid,) αλλά ταυτόχρονα “πυροδοτεί” την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, εξασφαλίζοντας μία λεία, σφριγηλή κι ενυδατωμένη επιδερμίδα! Κι όλα αυτά χάρη σε μια σύγχρονη συσκευή σε μέγεθος στυλό με 12 μικρές μαγικές βελόνες!

Αν μπορείτε να αφιερώσετε 100 λεπτά από το χρόνο σας, αλλά να γυρίσετε στη δουλειά και να δείχνετε 5 χρόνια νεότερη με μία μόνο θεραπεία, τότε η μη επεμβατική μεσοθεραπεία Paccini είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το νέο hot trend στην ιατρική αισθητική εγγυάται, όχι μόνο τη μείωση των λεκέδων και των ουλών, αλλά και τη λείανση των ρυτίδων, αφού βασίζεται στη διαδερμική μεταφορά θρεπτικών συστατικών με μικροβελόνες. Γιατί να ζηλέψετε τα αποτελέσματα γνωστών ενέσιμων θεραπειών, όταν μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς τις ενέσεις;

Αν θέλετε να πετύχετε ένα ξεκούραστο βλέμμα:

Λένε ότι τα μάτια είναι ο “καθρέφτης της ψυχής” και όταν “σπάσουν” αυτά μπορεί να μην έχετε εφτά χρόνια γρουσουζιά, αλλά – όπως και να το κάνουμε – μάλλον θα έχετε ρυτίδες, μαύρους κύκλους ή βαθουλώματα (το λεγόμενο οίδημα).  Τι καλύτερο από μια μεσοθεραπεία ματιών, που θα σας επιτρέψει να γυρίσετε στη δουλειά με ένα βλέμμα τόσο ξεκούραστο, που όλοι θα αναρωτιούνται τι κάνατε στο μεσημεριανό σας διάλειμμα! Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής και περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, οργανικό πυρίτιο, λεμφοτονικούς παράγοντες και άλλα θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζουν την υγιή όψη των ματιών σας, αφού ενυδατώνουν την περιοφθαλμική περιοχή, μειώνουν τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα και λειαίνουν τις ανεπιθύμητες ρυτίδες.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!