Αισθητική Σώματος

Τριπλή Μεσοθεραπεία Cronos

Τριπλή Μεσοθεραπεία Cronos

Η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα

Η θεραπεία Cronos Lipo Mesotherapy συνδυάζει τις ευεργετικές δράσεις της μεσοθεραπείας και των ραδιοσυχνοτήτων και συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους και της χαλάρωσης σε μόλις 35΄

To τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα, η κατακράτηση υγρών και η επιδερμική χαλάρωση γίνονται πλέον παρελθόν. Η θεραπεία Cronos Lipo Mesotherapy προσφέρει σύσφιξη και λιποδιάλυση, δρα τοπικά και προσφέρει ορατά αποτελέσματα.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε 3 στάδια και η διάρκεια της είναι 35’.

-Στο πρώτο στάδιο, cryo cavitation, ψυχρός υπέρηχος υψηλής τεχνολογίας εφαρμόζεται στα στοχευμένα σημεία για να μειώσει τη φυσιολογική θερμοκρασία των λιποκυττάρων (37,5Ο C). Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε κυτταρική διάσπαση και απελευθέρωση των λιπαρών οξέων, τα οποία αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος και τα λιποκύτταρα συρρικνώνονται.

-Κατά το δεύτερο στάδιο, πολλαπλοί μικροί θερμικοί τραυματισμοί πραγματοποιούνται μέσω κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων σε βάθος 0,5-3,5mm για να ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία RF Fractional αναζωογονεί και συσφίγγει την επιδερμίδα.

-Η θεραπεία Cronos ολοκληρώνεται με λιποδιάσπαση και αναδόμηση του συνδετικού ιστού με μη ενέσιμη μεσοθεραπεία. Η συγκεκριμένη θεραπεία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία διαφοράς ηλεκτρικού δυναμικού καθώς η κεφαλή φορτίζει το προϊόν αρνητικά και τα μόρια του κατευθύνονται στη γείωση, η οποία έχει θετικό φορτίο.

Για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο τύπο μεσοθεραπείας, η κεφαλή περιέχει κρύο για αποτελεσματικότερο περιορισμό της μικροκυκλοφορίας.

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με την σύγχρονη θεραπεία Cronos Lipo. Ορατά και άμεσα αποτελέσματα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Ενημερωθείτε σήμερα από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Figura και νιώστε άνετα στο σώμα σας ξανά. Κλείστε τώρα ραντεβού και ενημερωθείτε για το κόστος της θεραπείας και τις ισχύουσες προσφορές.

Η Cronos Lipo μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με μεσοθεραπεία προσώπου, η οποία έχει εξαιρετική δράση κατά των ρυτίδων.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!