Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Υαλουρονικό Κάτω Γνάθου

Υαλουρονικό Κάτω Γνάθου

Νέα θεραπεία προσώπου που ενισχύει αποτελεσματικά την αρχιτεκτονική του προσώπου.

Υαλουρονικό Κάτω Γνάθου. H φυσική φθορά και η βαρύτητα επιδρούν στην ελαστικότητα του προσώπου και συχνά αλλοιώνεται το περίγραμμα με αποτέλεσμα την «πτώση» στη  περιοχή του πηγουνιού και στο κάτω μέρος των παρειών.

Eίναι ένα υαλουρονικό που έχει έγκριση από τον FDA για αποκλειστική χρήση στη περιοχή του πηγουνιού. Η υψηλή ελαστικότητα και συνεκτικότητα του υλικού το καθιστούν πρωτοποριακό για την επίτευξη ενός αρμονικού περιγράμματος προσώπου.

αποτελεί την εξέλιξη των Filler προσώπου Vycross και εφαρμόζεται στο Lower Face. Πρόκειται για ένα αρκετά παχύρευστο υλικό το οποίο δίνει στον πλαστικό χειρουργό τη δυνατότητα να «πλάσει» την περιοχή δίνοντας της ένα ομοιόμορφο σχήμα. 

Είναι σχεδιασμένο για να ενισχύει και να αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του πηγουνιού και της κάτω γνάθου. Προσφέρει ανόρθωση και σμίλευση σε πρόσωπα που έχουν χάσει τον όγκο τους στο κάτω μέρος ή έχουν οποιαδήποτε δυσμορφία λόγω ηλικίας, ατυχημάτων ή εκ γενετής. 

Σύμφωνα με έρευνες το 51% των ανθρώπων επιθυμούν να αλλάξουν το κάτω μέρος του προσώπου τους κάνοντας το πιο συμμετρικό.

Γιατί  το Υαλουρονικό Κάτω Γνάθου είναι η Νο 1 επιλογή;

-Είναι υαλουρονικό οξύ με συνδυασμό μορίων υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, ιδανικό για περίγραμμα προσώπου.

-Εξασφαλίζει μέγιστη αντοχή και διάρκεια αποτελέσματος από 18-24 μήνες.

-Το 95% των ανθρώπων(με βάση προκλινικές δοκιμές της Juvederm) που το δοκίμασαν δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από τη φυσική σμίλευση του προσώπου τους,

-Δε σημειώθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη χρήση του

Συνδυάστε το και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής σώματος  αλλά και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με συνδυασμό των πιο σύγχρονων πρωτοκόλλων.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura, ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και αποκτείστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Αποκτήστε αρμονικό πρόσωπο με την αποκλειστική θεραπεία Juvederm Volux!