Πλαστική Χειρουργική

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Βραχιονοπλαστική

Η βραχιονοπλαστική είναι μια επέμβαση που αντιμετωπίζει τη χαλάρωση και την πτώση του δέρματος στην περιοχή των βραχιόνων.

Οι ενδιαφερόμενοι συνήθως ενδιαφέρονται για την επέμβαση αυτή μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, σε προχωρημένη ηλικία ή μετά από λιποαναρρόφηση στην περιοχή. Μπορεί να είναι περιορισμένη ή εκτεταμένη ανάλογα με την έκταση της χαλάρωσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό σε 3 μήνες παράλληλα με την υποχώρηση των οιδημάτων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορούν να ανανεώσουν την αυτοπεποίθηση μας αλλά και να μας κάνουν να φαινόμαστε νεότεροι καθώς το περιττό δέρμα  στην περιοχή αφαιρείται αυτομάτως “αφαιρούνται” και κάποια χρόνια από πάνω μας! Η αποθεραπεία είναι πολύ τυπική και η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη! Ακόμα το σκέφτεστε;

Αφορά ανθρώπους με χαλάρωση στο σημείο μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, σε προχωρημένη ηλικία ή μετά από λιποαναρρόφηση στην περιοχή. Η βραχιονοπλαστική μπορεί να είναι περιορισμένη ή εκτεταμένη ανάλογα με την έκταση της χαλάρωσης.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό σε 3 μήνες παράλληλα με την υποχώρηση των οιδημάτων.

Αναισθησία:

Γίνεται με γενική αναισθησία και σπανιότερα με τοπική και μέθη. Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει σημάδια μετά την επέμβαση καθώς τα ράμματα είναι εσωτερικά (πλαστικής χειρουργικής).

Χειρουργικός χρόνος:

Περίπου 2-3 ώρες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Ενημερωθείτε και εσείς από το επιστημονικό μας προσωπικό και κάντε το επόμενο βήμα.