Πλαστική Χειρουργική

Face Lift

Face Lift

Face Lift: Μειώστε τις ρυτίδες χωρίς νυστέρι

Η θεραπεία Face Lift χρησιμοποιεί υπερήχους για να προσφέρει σύσφιξη και να διορθώσει τον χαλαρό ιστό του προσώπου. Οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται, το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και η επιδερμίδα δείχνει νεανική και υγιής ξανά.

Η ανώδυνη, μη χειρουργική θεραπεία Face Lift προσφέρει ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Η εγκεκριμένη θεραπεία, με πιστοποίηση FDA, χρησιμοποιεί υπερήχους σε πρόσωπο και σώμα και προσφέρει ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος, ανυψώνει και διορθώνει τα χαλαρά σημεία και εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ομοιάζουν με τα αποτελέσματα του χειρουργικού lifting.

Πως γίνεται το Face Lift;

Η τεχνολογία DeepSEE™ που εφαρμόζουμε μας επιτρέπει να διακρίνουμε τις στιβάδες του δέρματος και των μυών σε επιφανειακά και βαθύτερα επίπεδα. Η διάκριση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα την ακριβή και ασφαλή στόχευση των σημείων που παρουσιάζουν μεγαλύτερη χαλαρότητα ανεξαρτήτως βάθους. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, δεν προκαλεί παρενέργειες και βλάβες στο δέρμα, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία.

Αρχικά η θεραπεία στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων (SMAS). Η σύσφιξη πραγματοποιείται άμεσα και το αποτέλεσμα lifting γίνεται ορατό. Στη συνέχεια, στοχεύει επιφανειακές και βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και αναδόμησης. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30’ και το συνηθέστερο πρωτόκολλο είναι 6-8 συνεδρίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν ανά 10 ημέρες.

Η Face Lift επιτυγχάνει ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Η συγκεκριμένη θεραπεία εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, αναζωογονεί το δέρμα, συσφίγγει και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας κάνοντας το δέρμα νεανικό ξανά σε υφή και όψη. Το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Η μη χειρουργική θεραπεία Face Lift θα σας εντυπωσιάσει. Δέρμα φρέσκο και σφριγηλό ξανά χωρίς νυστέρι.

Μπορείτε να την συνδυάσετε και με θεραπείες σώματος για μια συνολική ανανέωση (Κρυολιπόλυση, Κρουστικός Υπέρηχος, κ.α)