Προσφορές

Λιποδιάλυση και σύσφιξη – 20% έκπτωση!

Λιποδιάλυση και σύσφιξη – 20% έκπτωση!

Λιποδιάλυση και σύσφιξη με Κρουστικό Υπέρηχο και Fractional με 20% έκπτωση!

Τι περιλαμβάνει;

Κρουστικός Υπέρηχος – Shock wave 

Είναι αναίμακτη θεραπεία που εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση. Επιλέγεται από όλο και περισσότερες γυναίκες για να αντιμετωπίσουν το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση και την κυτταρίτιδα που μπορεί να υπάρχει στα χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στις γάμπες.

Τα αποτελέσματα της βασίζονται στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύσει σε βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

Fractional

Η συσφικτική θεραπεία προσώπου και σώματος επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι αυτή της μονοπολικής κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

Eίναι η απάντηση στη χαλάρωση μετά από μία εγκυμοσύνη ή και μία μεγάλη απώλεια βάρους, συστήνεται μάλιστα να εφαρμόζεται παράλληλα με τις θεραπείες λιπόλυσης ώστε η απώλεια λίπους να μη συνοδευτεί από απώλεια στήριξης του δέρματος. Η εμφάνιση συνεχίζει να βελτιώνεται για 3 μήνες μετά την τελευταία θεραπεία και τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 3 χρόνια.

Άμεσα θερμαίνεται το υπάρχον δίκτυο ελαστικών ινών και προκαλείται συστολή αυτού. Κατά συνέπεια οι συνδετικές ίνες κονταίνουν και παχαίνουν συμπλησιάζοντας τους ιστούς στους οποίους είναι συνδεδεμένες.
Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες της περιοχής, εντείνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύοντας έτσι περεταίρω το αποτέλεσμα της θεραπείας,

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!