Ιατρική Αισθητική Σώματος

Λιποδιάλυση Liporobot

Λιποδιάλυση Liporobot

Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος ανώδυνα με υπερήχους Liporobot

Λιποδιάλυση με ακρίβεια προσφέρει η πρωτοποριακή θεραπεία Liporobot με τη χρήση στοχευμένων υπερήχων. Απαλλαγείτε άμεσα από τοπικό πάχος σε κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς και μηρούς και αποκτήστε ομοιόμορφο και σμιλεμένο σώμα.

Χάστε 2εκ ανά συνεδρία εύκολα.

Η πρωτοποριακή, μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία Liporobot γίνεται ο σύμμαχος σας στο αδυνάτισμα. Απαλλάσσει διακριτικά το σώμα από το ανεπιθύμητο λίπος, καταπολεμά το συσσωρευμένο τοπικό πάχος και διορθώνει φυσικά το περίγραμμα του σώματος. Η θεραπεία απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να καταπολεμήσουν το συσσωρευμένο τοπικό πάχος.

Εστιασμένης, μη επεμβατικής, ενέργειας υπέρηχοι εκπέμπονται στα λιποκύτταρα μιας συγκεκριμένης περιοχής του σώματος (πχ κοιλιά, πλευρά, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς) τα οποία διασπώνται. Οι περιβάλλοντες ιστοί δεν τραυματίζονται και η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ανίχνευσης που χρησιμοποιεί η Liporobot αποδίδει τρισδιάστατα στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή τη στοχευμένη περιοχή, για λιποδιάλυση με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η θεραπεία διαρκεί 60’-90’ και διεξάγεται από ιατρό της Figura.

Η μη επεμβατική λιποδιάλυση με Liporobot διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, το περιεχόμενο των οποίων (τριγλυκερίδια) διαχέεται μέσα στα μεσοκυττάρια διαστήματα, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στο συκώτι. Εκεί, το λίπος που αποβλήθηκε θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέσω των φυσικών μηχανισμών του σώματος.

Αποτελέσματα μόνιμα, ορατά και ομοιόμορφα από τον πρώτο κιόλας μήνα. Μια μέση μείωση της τάξης των δύο (2) εκατοστών στην περιφέρεια του σώματός σας αναμένεται σε κάθε συνεδρία. Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συνήθως προτείνονται 3-4 συνεδρίες. Το αδύνατο και καλοσχηματισμένο σώμα είναι εφικτό με Liporobot.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη Liporobot με θεραπεία κατά των ραγάδων, μεσοθεραπεία σύσφιξης ή κρουστικούς υπέρηχους για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!