Blog

Κεφάλαιο: Κρέμα Αδυνατίσματος 

Κεφάλαιο: Κρέμα Αδυνατίσματος 

Μία μέθοδος που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε ένα όμορφο, υγιές και σφριγηλό σώμα είναι η προϊοντική μέθοδος με κάποια κρέμα αδυνατίσματος!

Οι κρέμες σώματος επιλέγονται από άντρες και γυναίκες είτε συνδυαστικά με μία σωστή διατροφή και άσκηση ή κάποια θεραπεία σώματος είτε ως μοναδική μέθοδος αδυνατίσματος.  

Ο αγώνας γυναικών και ανδρών ενάντια στο τοπικό ή ολικό πάχος είναι ασταμάτητος και σχεδόν πάντα, όπως και να είναι το σώμα μας, όσα και να είναι τα κιλά μας, θα βρίσκουμε ατέλειες και πράγματα να μας ενοχλούν! Εάν είμαστε αδύνατες οι γυναίκες θα μας ενοχλεί η κυτταρίτιδα, εάν δεν έχουμε κυτταρίτιδα μπορεί να έχουμε τοπικό πάχος σε κάποια σημεία του σώματος μας. Οι άντρες από την άλλη μπορεί να έχουν εντοπισμένο συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά ή στην πλάτη. 

Η αλήθεια είναι πως οι κρέμες σώματος, ιδιαίτερα όσο εξελίσσεται η σύνθεση τους μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές. Ανάλογα λοιπόν, με τη σύσταση τους μπορούν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε μία ευρεία γκάμα ατελειών στο σώμα μας. Οι επιλογές είναι πολλές, εμείς διαλέξαμε για εσάς τις καλύτερες και τις πιο αποτελεσματικές!  

Συστατικά όπως το γλυκολικό οξύ, το γαλακτικό και το κιτρικό οξύ καθώς και τα θαλάσσια οξέα βοηθούν στην λιπογλυπτική σώματος και στον ανασχηματισμό της σιλουέτας μας, ενώ τα έλαια από ροζ πιπέρι στοχεύουν τα λιποκύτταρα και με ακρίβεια τα καταστρέφουν. Η κρέμα αδυνατίσματος που περιέχει όλα τα παραπάνω συστατικά είναι η Phytomer Resurfaslim. Η δράση της ξεκινά 1 ώρα μετά την εφαρμογή και μέσα σε 28 ημέρες 7 στις 10 γυναίκες είδαν πιο σμιλευμένη την περιοχή των μηρών τους! Η κρέμα αδυνατίσματος αυτή μπορεί να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα εάν συνδυαστεί με την θεραπεία Τετραπολικών Ραδιοσυχνοτήτων.  

Οι θαλάσσιοι κρύσταλλοι και το ελαιώδες εκχύλισμα από Chondrus Crispus της Gommage Corps Tonifiant προσφέρουν στο σώμα μας ενισχυμένη ενυδάτωση και έχουν αντιοξειδωτική δράση. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αλλά και τους ρύπους αφήνοντας το δέρμα μας λείο, μαλακό, καθαρό και αναζωογονημένο! Η δράση αυτης της κρέμας είναι κυρίως απολεπιστική σε συνδυασμό όμως με τη θεραπεία καταπολέμησης της κατακράτησης και απαλλαγής από την κυτταρίτιδα Linfa, μπορεί να αλλάξει δραστικά την όψη, την υφή και την σύσταση του δέρματός μας.  

Τα έλαια ροζ πιπεριού στοχεύουν τα λιποκύτταρα προσφέροντας έντονη λιποδιαλυτική δράση, Το Sea Absinthium αναγκάζει τα λιποκύτταρα μας να συρρικνώνονται ενώ το Sea Grape δρα συμπληρωματικά εξισορροπώντας τη λειτουργία των γονιδίων που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Η δράση της Celluli Attack προσφέρει στοχευμένη δράση ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού και μέσα σε 1 κιόλας μήνα σμιλεύει το σώμα στα προβληματικά σημεία! Τα ποσοστά επιτυχίας της Celluli Attack μιλούν από μόνα τους. 124% των ανθρώπων που τη δοκίμασαν ανέφεραν λιγότερο ορατή κυτταρίτιδα και λείανση της κυτταρίτιδας ενώ το 100% αναφέρει μείωση του επίμονου τοπικού λίπους! Φανταστείτε τα αποτελέσματα της εάν συνδυαστεί με τον Κρουστικό Υπέρηχο, θεραπεία η οποία μέσω κρουστικών κυμάτων χτυπά τα λιποκύτταρα αναγκάζοντας τα να συρρικνωθούν!  

Οι πρωταγωνιστές στην κρέμα αδυνατίσματος που έχει χαρακτηριστεί ως η “Δίατα σε Καλλυντικό” είναι τα συστατικά Vectorized Caffeine, Halopteris scoparia και η Palmaria Palmata. Η διάχυση της καφεΐνης στο δέρμα ενισχύει τη λιπόλση ενώ τα άλλα δύο συστατικά βοηθούν στην διέγερση των ινών κολλαγόνου προσφέροντας σύσφιξη και μέσω της ενίσχυσης της μικροκυκλοφορίας του δέρματος μας απαλλάσσουν από την κατακράτηση υγρών! Η Glycoight είναι η κρέμα αδυνατίσματος που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε καθώς μειώνει σε 14 ημέρες την περίμετρο της μέσης κατά 3,1cm, την περιφέρεια στομαχιού κατά 2,8cm και την περιφέρεια γοφών κατά 1,8cm!

Η Glycolight μαζί με την κρυολιπόλυση μπορούν σε 1 μήνα να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το σώμα μας!  

Στα ιατρικά μας κέντρα σας παρέχεται δωρεάν συμβουλευτική!

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και μαζί να βρούμε τον συνδυασμό θεραπειών και προϊόντων που θα αλλάξουν το σώμα και τη ζωή σας! 

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!