Ιατρική Αισθητική Σώματος

Νήματα PDO σώματος

Νήματα PDO σώματος

Νήματα PDO σώματος κατά της χαλάρωσης!

Νήματα PDO σώματος. Ορατή σύσφιξη και ανόρθωση σε λαιμό, πρόσωπο και σώμα. Τα βιοδιασπώμενα νήματα είναι η σύγχρονη απάντηση της ιατρική αισθητικής, με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 24 μήνες.

Πρόκειται για lifting χωρίς την παρεμβολή χειρουργείου.

Η PDO είναι η νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών με 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα και εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο και το λαιμό (μέτωπο, οβάλ προσώπου, μεσοφρύο, πόδι της χήνας, κάτω από τα μάτια, μάγουλα, γραμμή γνάθου, λαιμό) και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, μηροί, γλουτοί).

Πώς λειτουργεί;

Ειδικές λεπτές και κοίλες βελόνες, καθεμία από τις οποίες φέρει ένα νήμα, εισάγονται στο δέρμα και αφαιρούνται έχοντας αφήσει το νήμα στην προκαθορισμένη θέση του. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, χωρίς τομές και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας συνήθειες. Τα νήματα απορροφώνται φυσικά μέσω της υδρολυτικής διαδικασίας σε διάστημα 6 μηνών, διάστημα αρκετό για να δημιουργήσει ο οργανισμός ένα πλέγμα ινών κολλαγόνου και ελαστίνης γύρω από τα νήματα. Στα Figura η θεραπεία πραγματοποιείται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και δίνει τα αποτελέσματα ενός Lifting χωρίς χειρουργικές τομές
  • Ήπια ανόρθωση δομών του προσώπου
  • Βελτίωση ποιότητας δέρματος μέσω ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου

Σε ποιους απευθύνεται;

Τα βιοδιασπώμενα νήματα PDO αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για περιπτώσεις ήπιας και έντονης χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα οπτικά αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν έως και 24 μήνες.

Ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και νιώστε καλά ξανά μπροστά στον καθρέφτη σας. Φυσικό νεανικό αποτέλεσμα σε σώμα και πρόσωπο.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συνολική ανανέωση σε πρόσωπο και σώμα, μπορεί να ενημερωθείτε ακόμα για τις δράσεις της θεραπείας κατά των ραγάδων, της μεσοθεραπείας, της κρυολιπόλυσης, του υαλουρονικού οξέος και των κρουστικών υπερήχων.

Κλείστε το ραντεβού σας με το έμπειρο προσωπικό των Figura και ενημερωθείτε για τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα Ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος!