Ιατρική Αισθητική Σώματος

Νήματα PDO σώματος

Νήματα PDO σώματος

Νήματα κατά της χαλάρωσης προσώπου και σώματος

Ορατή σύσφιξη και ανόρθωση σε λαιμό, πρόσωπο και σώμα με τη μέθοδο PDO. Τα βιοδιασπώμενα νήματα είναι η σύγχονη απάντηση της ιατρική αισθητικής, με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 24 μήνες.

Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

Η PDO είναι η νέα τεχνική ανόρθωσης των ιστών με 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα και εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο και το λαιμό (μέτωπο, οβάλ προσώπου, μεσοφρύο, πόδι της χήνας, κάτω από τα μάτια, μάγουλα, γραμμή γνάθου, λαιμό) και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, μηροί, γλουτοί).

Ειδικές λεπτές και κοίλες βελόνες, καθεμία από τις οποίες φέρει ένα νήμα, εισάγονται στο δέρμα και αφαιρούνται έχοντας αφήσει το νήμα στην προκαθορισμένη θέση του. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, χωρίς τομές και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας συνήθειες. Τα νήματα απορροφώνται φυσικά μέσω της υδρολυτικής διαδικασίας σε διάστημα 6 μηνών, διάστημα αρκετό για να δημιουργήσει ο οργανισμός ένα πλέγμα ινών κολλαγόνου και ελαστίνης γύρω από τα νήματα. Στα Figura η θεραπεία πραγματοποιείται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό.

Τα βιοδιασπώμενα νήματα PDO αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για περιπτώσεις ήπιας και έντονης χαλάρωσης προσώπου και σώματος. Τα οπτικά αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν έως και 24 μήνες. Ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και νιώστε καλά ξανά μπροστά στον καθρέφτη σας. Φυσικό νεανικό αποτέλεσμα σε σώμα και πρόσωπο.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συνολική ανανέωση σε πρόσωπο και σώμα, μπορεί να ενημερωθείτε ακόμα για τις δράσεις της θεραπείας κατά των ραγάδων, της μεσοθεραπείας, της κρυολιπόλυσης, του υαλουρονικού οξέος και των κρουστικών υπερήχων.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!